iv
Hg-automatika *Videonadzor*Alarmi*Klima*Kontrola prolaska i radnog vremena*Protuprovalna vrata*Audio-video sistemi*Automatizacija*Integracija*Pametne kuće*
Kontaktirajte nas Video uživo Referentna lista Partneri
Klimatizacija i grijanje

Klimatizacija je proces pripreme zraka u svrhu stvaranja odgovarajućeg stupnja ugodnosti za boravak ljudi, ali i drugih živih bića. U širem smislu termin se može odnositi na bilo koji oblik hlađenja, ventilacije ili dezinfekcije koji mijenjaju stanje zraka.

Potpuna automatizacija

Dobrodošli na naše stranice!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Uvjeti plaćanja kreditnim karticama PDF

Sistemi hlađenja i grijanja

Klimatizacija obuhvaća grijanje, hlađenje, odvlaživanje, pročiščavanje i ventilaciju zraka.

Montaža klima uređaja mora biti izvrešena od strane ovlaštenog i profesionalno obučenog montera da bi vaš uređaj imao garanciju od strane uvoznika i da bi ispravno radio.

U segmentu klimatizacije usko surađujemo i ovlašteni smo monteri i distributeri Samsung, LG, Daikin, Panasonic, Sharp, Toshiba i Mitsubishi electric klima uređaja. Bavimo se montažom split, multisplit i DVM sistema.

Uz montažu radimo i servis klima uređaja koji je jako bitan. Servis je bitan zbog čišćenja i dezinfekcije unutrašnje i vanjske jedinice. Da bi vaši klima uređaji radili besprijekorno i bili neopasni za vaše zdravlje potrebno je vršiti servis i čišćenje najmanje jedamput godišnje.

Grijanje: klima uređaji nam omogućuju preciznu kontrolu temperature te održavanje konstantne temperature tijekom cijele godine bez obzira na vanjske uvjete.

Hlađenje: klima uređaji, pogotovo tijekom vrućih ljetnih mjeseci, nam omogućuju hlađenje prostorija čime se stvara ugodna atmosfera za boravak ljudi.

Odvlaživanje: u režimu hlađenja klima uređaj može odvlaživati zrak pružajući osjećaj svježeg zraka. Ljudsko biće osjeća da je razina od 40 do 60 % ugodna razina vlage.

Pročišćavanje: klima uređaji mogu proizvesti svjež i čist zrak jer su oprenljeni filterima koji apsorbiraju prašine i nečistoće iz zraka.

Ventilacija: ventilacija može biti ugrađena u sustav klima uređaja. Ona djeluje na principu da uzima zrak iz unutrašnjosti prostorije i zamjenjuje ga svježim vanjskim zrakom.

 

PONUDA KLIMA UREĐAJA

Klikom na LOGO proizvođača ulazite na cjenike!

 

 

 

Monosplit klima uređaji:

Monosplit sistemi najučestaliji su sistemi kod montaže. Sastoje se od jedne vanjske i jedne unutrašnje jedinice.

 

Multisplit klima uređaji:

Multisplit sistemi su s jednom vanjskom i više unutrašnjih jedinica.

 

DVM sistemi:

Samsung DVM sistem sastoji se od jedne vanjske jedinice velike snage a broj unutrašnjih jedinica je limitiran snagom vanjske jedinice što znači da zbroj snage unutrašnjih jedinica nesmije prelaziti snagu vanjske jedinice.

Obratite nam se s povjerenjem!

HG-automatika, 12. Požarinje 10, 10000 Zagreb, Mob +385 (0) 91 55 75 035, Tel/Fax +385 (0) 1 55 70 885, info@hg-automatika.hr
© 2009 by Fric