u
Hg-automatika *Videonadzor*Alarmi*Klima*Kontrola prolaska i radnog vremena*Protuprovalna vrata*Audio-video sistemi*Automatizacija*Integracija*Pametne kuće*
Kontaktirajte nas Video uživo Referentna lista Partneri
Automatika

Automatske ograde, garažna vrata, klizne ograde, rolete i prozori, tende,sobna vrata, grijanje, klimatizacija se mogu potpuno automatizirati. U slučaju kiše ili vjetra automatika će ih zatvoriti i zaštititi vaš objekt od oštečenja.

Potpuna automatizacija

Dobrodošli na naše stranice!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Uvjeti plaćanja kreditnim karticama PDF

Automatika, kućna automatizacija, pametne kuće

Instaliramo sve vrste kućne automatizacije, automatika za klizu ogradu, automatska garažna vrata, rampe, kontrolere radnog vremena, otiska prsta i prolaska. Danjašnje moderne "pametne kuće" imaju centralno upravljane svim uređajima koji rade na električnu energiju s centralnog mjesta preko monitora osjetljivih na dodir, daljinskih upravljača, interneta ili telefonske linije.

Automatska garažna vrata i ograde:

 

 

 

Motori i oprema za sve vrste garažnih vrata i ograda.

GSM moduli za nadzor temperature, pritiska, razine tekućine u rezervoarima, otvaranje garažnih vrata, ograda, haustora, električnih brava. Vremenske stanice za očitavanje temperature, vjetra, pritiska i vlage u zraku.

 

Ovi nam uređaji služe za nadzor i daljinsku kontrolu s bilo koje točke na kojoj ima GSM signala.

Najučestaliji primjer je nadzor temperature u serverskim sobama. Poznato je da temperatura u serverskim sobama ne smije prelaziti temperaturu od 20°C. S uređajem možemo putem SMS poruke očitati trenutnu temperaturu a uređaj će sam poslati poruku korisniku ukoliko temperatura pređe zadanu granicu. To se uglavnom događa uslijed kvara na klimatizacijskim sustavima. Klijent će znati za kvar odmah, moći će reagirati, otkloniti kvar i poslijedice kod rušenja servera.

Drugi primjer je GSM otvaranje garažnih vrata, ograda, električnih brava, haustora te kontrola ulaza i izlaza iz istih jednostavno SMS porukom ili pozivom na zadani broj. Ako imate rampu ili ogradu koju otvara 10 ili više korisnika morate svakom od njih kupiti daljinski upravljač. To vas financijski bespotrebno opterečuje. Uređaj koji nudimo podržava do 250 korisnika koji jednostavno pozivom na broj otvaraju vrata. Poziv vas ne košta ništa jer uređaj kad ga se nazove automatski odbije poziv i otvori vrata ako ga zovete s broja koji je programiran u njegovom imeniku. Brisanje i dodavanje korisnika je jednostavno SMS porukom. Korisnik ujedno može dobiti SMS poruku kad se vrata otvore ili zatvore tako da zna kad je netko ušao ili izašao.

 

Automatika za vrata, prozore, rolete i tende:

Automatika za sve vrste prozora i vrata s mogučnošću daljinskog centralnog upravljanja i zatvaranja.

Rampe i barijere:

Rampe za javne ili objekte s privatnim parkiralištima.

 

Kućna automatizacija:

Kućna automatizacija za upravljanje sistemima grijanja, hlađenja, rasvjete, audio-video uređajima s jednog mjesta putem centralnog monitora na dodir.

 

Kontrola pristupa i radnog vremena:

Samsung čitači beskontaktnih kartica i otisaka prsta za kontrolu prolaska ili radnog vremena.

Obratite nam se s povjerenjem!

HG-automatika, 12. Požarinje 10, 10000 Zagreb, Mob +385 (0) 91 55 75 035, Tel/Fax +385 (0) 1 55 70 885, info@hg-automatika.hr
© 2009 by Fric